PErsonvernerklæring

Notto Tekstil og Solskjerming AS er ansvarlig for personopplysninger som samles inn via nyhetsbrev, direktekontakt på mail og nettstedet www.notto.no. Notto innhenter ditt navn, jobbtittel/rolle og e-postadresse. Notto bruker dine personopplysninger til å administrere firmaets kommunikasjon med deg og dine forespørsler og hvordan du ønsker / ikke ønsker at vi kontakter deg. Ved å innhente personopplysninger på denne måten forstår vi dine preferanser bedre, slik at vi kan sende deg mer relevante Nyhetsbrev. Vi lagrer ikke dine personopplysninger lenger enn det som er nødvendig for disse formålene.

Notto Tekstil og Solskjerming AS bruker ip-adressen i Google Analytics til statistikk. Ip-adressen anonymiseres slik at den ikke lenger kan regnes som personopplysning. Google Analytics benytter seg også av infomasjonskapsler. Les mer om infomasjonskapsler.

I likhet med mange andres nettsteder, bruker også notto.no informasjonskapsler i Google Analytics for å få en generell oversikt over antallet besøk og vanene blant dem som besøker våre nettsteder.“Informasjonskapsler” er små biter av informasjon som sendes til din enhet og som lagres på din enhets harddisk for å kunne gjøre det mulig for våre nettsider å oppdage det når du besøker oss. Det er mulig å slå av informasjonskapsler ved å stille inn dine preferanser mht. nettleser.

Informasjonen deles aldri med noen tredjepart.

Opplysningene lagres på en databaseserver med kontrollert tilkobling til Internett.

Informasjonen deles aldri med noen tredjepart.

Kontakt oss i skjemaet under om du ønsker mer informasjon eller innsyn og sletting av din informasjon.

Kontakt oss

Takk for at du tok kontakt! Du hører fra oss snart.
Obs! Noe gikk galt. Vennligst prøv igjen. Takk!